02:53:46 29.03.2024
Stiri

„Îmi pariez casa pe victoria ei!” Pliskova a uitat de eşecul cu Halep, de la Roland Garros

Sport 29.04.2018 21:47 Vizualizări1908 Autor: Ziarul National
„Îmi pariez casa pe victoria ei!” Pliskova a uitat de eşecul cu Halep, de la Roland Garros sursa: digisport.ro


Karolina Pliskova ar vrea să uite meciurile disputate până acum cu Simona Halep. Sportiva din Cehia a crezut, pentru moment, că nu a întâlnit-o niciodată pe zgură pe cea mai bună jucătoare a lumii. Totuşi, ea şi-a adus aminte repede de înfrângerea suferită anul trecut în semifinalele de la Roland Garros (4-6, 6-3, 3-6).

„Sunt multe fete bune pe zgură. E Simona, pe care nu am bătut-o niciodată. Nu cred că am jucat niciodată pe zgură. Am jucat anul trecut la Paris (n.r. - zâmbeşte)”, a spus Pliskova, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

La finalul meciului de la Paris, Pliskova a făcut o declaraţie memorabilă: „îmi pariez casa pe victoria Simonei”. Halep a avut set în faţă şi 3-0 cu Jelena Ostapenko, în finală, însă a pierdut în cele din urmă în trei seturi.

Cele două jucătoare s-au întâlnit de şapte ori, iar Simona Halep s-a impus în şase rânduri. Singurul succes al Karolinei a venit în Fed Cup (2016).

„Nu ştiu ce s-a întâmplat, mereu joacă bine împotriva mea. Îmi citeşte jocul atât de bine, serviciul meu nu funcţionează, este foarte bună pe backhand. Pur şi simplu, îi place jocul meu (zâmbind)”, a declarat Pliskova, după eşecul de la Australian Open.

Pentru liderul mondial urmează câteva zile de pauză, în care se recupereze complet, astfel încât să nu rişte nimic la cele trei mari turnee care urmează: Madrid, Roma şi Roland Garros. Împreună cu Andrei Pavel, Halep va lucra din greu şi la antrenamente, astfel încât la ora startului turneului din capitala Spaniei să fie la 100% din toate punctele de vedere.

„Nu am niciun plan până la Madrid. Mă voi odihni, mă voi recupera, pentru picior şi voi face antrenamente”, a spus cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, la revenirea în țară.

Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md