/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ultima fiță arogantă în România - să aterizezi cu elicopterul în fața clubului. Mai multe persoane erau să fie accidentate

missing
29 aprilie 2018, ora 17:29

O tânără a surprins momentul în care elicopterul a aterizat și a postat clipul pe Facebook, scriind alături: „Până să vă arate televiziunile, vă arăt eu aroganța supremă: să aterizezi cu elicopterul în fața clubului la Mamaia. Și.. cât pe ce, să faci și un mic accident”.

Realitatea e că dincolo de momentul aterizării în fața clubului, elicopterul a pus viața oamenilor în pericol. Imaginile surprinse pe șoșea, de lângă platoul pe care ateriza elicopterul, surprind pericolul uriaș prin care au trecut câțiva tineri care se îndreptau spre club.

Exact când elicopterul ateriza, palele aparatului de zbor au creat o puternică furtună care a smuls plăci uriașe de carton din clădirile aflate în contrucție, zburând peste mașinile din apropiere (de la minutul 2.00)

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram