08:08:17 24.04.2024
Stiri

FOTO // Silvia Radu arată INVESTIȚIILE făcute în ultima perioadă: „La Primărie trebuie să acționăm împotriva corupților”

Partide/Comunicate 29.04.2018 15:30 Vizualizări1786 Autor: Ziarul National
FOTO // Silvia Radu arată INVESTIȚIILE făcute în ultima perioadă: „La Primărie trebuie să acționăm împotriva corupților”


Candidatul independent la funcția de primar general al capitalei, Silvia Radu, și-a investit banii familiei într-o afacere care nu prea pare profitabilă în R. Moldova – agricultura. Aceasta, împreună cu soțul său Vergiliu, au sădit o livadă și speră că vor avea o roadă bună la toamnă.

„Am venit cu Vergiliu să vedem livada noastră. Am pornit tratamentele de primăvară. Copacii trebuie tratați împotriva dăunătorilor și bolilor. E ca și în viață. La Primărie trebuie să acționăm împotriva corupților și a celor care dăunează dezvoltării. Desigur, acest lucru trebuie făcut cu legea în mână, prin proceduri care să fie transparente, cu reguli clare și cu ajutorul societății civile”, a comparat Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Silvia Radu a vrut să arate alegătorilor săi cum e un mic dejun în familia sa. „Ne pregătim pentru o nouă zi. Pozitivi și plini de energie, ceea ce vă doresc și vouă! Pisicile au parte de tratament special”, a scris aceasta în altă postare.



De menționat că Silvia Radu este unul dintre cei 12 candidați care vor să-și adjudece Primăria municipiului Chișinău la alegerile din 20 mai.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md