/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Doliu în poliție! Cine este polițistul care a decedat în accidentul de la Drochia

missing
29 aprilie 2018, ora 14:15

Polițistul Visarion Oprea se afla într-o mașină de model „Volkswagen Touareg”, ce aparţine Serviciului protecţie şi pază de stat (SPPS). Automobilul era condus de un tânăr de 28 de ani și se deplasau din direcţia mun.Bălţi spre or.Rîşcani. La un moment dat, vehiculul s-a tamponat violent într-un automobil evacuator de model „MAN”, care staționa pentru evacuarea altor automobile.

În urma impactului, polițistul de 34 de ani a decedat pe loc, iar alți patru colegi de ai săi, angajați ai Serviciului protecție și pază de stat, au fost transportați la spitalul municipal Bălţi în stare gravă.

Visarion Oprea activa la Direcția generală securitate publică, fiind angajat în cadrul instituției din anul 2010.
Bărbatul era căsătorit.

Prietenii săi virtuali sunt în stare de șoc și plasează pe pagina acestuia de Facebook mesaje în care îi deplâng trecerea în neființă. Iată câteva din acestea:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram