Recomandări #diez. Evenimente potrivite pentru un sfârșit de săptămână frumos și productiv

p
Foto: Vera Arsic

Duminica este ziua perfectă pentru o ieșire în oraș. Dacă încă nu te-ai decis unde să mergi, echipa #diez îți recomandă câteva evenimente potrivite pentru 29 aprilie, un sfârșit frumos de săptămână.

# Ziua Faptelor Bune 2018

Image may contain: text

Centrul Republican de Voluntariat se alătură pentru a treia oară mișcării mondiale „Ziua faptelor bune”, care unește locuitori din peste 93 de țări. Milioane de oameni și mii de organizații din întreaga lume fac diferite acțiuni de voluntariat pentru a-i ajuta pe ceilalți. Detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

# RoboScience Hackathon

No automatic alt text available.

RoboScience Hackathon este competiția de tip închis exclusiv pentru membrii Tekwill Academy Kids menită să ofere posibilitate participanților la cursul de Robotică We Do 2.0 să concureze în realizarea și prezentarea unor proiecte științifice, punând în aplicare spiritul creativității, ingeniozității și desigur cunoștințelor in domeniul roboticii. Mai multe despre eveniment vedeți pe pagina de Facebook. 

# My Queer Chișinău

No automatic alt text available.

My Queer Chișinău – o perspectivă queer a istoriei orașului Chișinău. Istorii personale povestite la persoana întîi de membrii comunității LGBTQI+ din Chișinău. Alături de istorii despre manifestații publice, instituții și locuri de întâlnire se întâlnesc istorii despre prietenie, comunitate și iubire. Turul va începe în Grădina Publică Ștefan cel Mare, la intrarea din intersecția străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni cu 31 August 1989. Mai multe vedeți pe Facebook.

# Mai RETRO

Image may contain: 1 person, text

În perioada 28 aprilie – 1 mai, la Complexul Etno – Cultural Vatra se va desfășura cea de a II–a ediție a Festivalului Mai Retro, o ediție specială atât prin conținut cât și prin ideea conceptuală, care pornește de la denumirea festivalului „Retro” – O RETR-ăire a farmecului timpurilor de demult. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# Frumoasa călătorie a urșilor panda

Image may contain: 1 person, text and closeup

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. Un delir, o bucurie fără margini, o abandonare de sine, care depășește orice așteptare, orice idee cinică, sau neconcepută despre iubire. Dorința de a se contopi și de a dispărea în iubire ia proporții absolute ale dizolvării în neant. Vedeți mai multe pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente