/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ O nouă zi, o nouă groapă! Un crater imens s-a format pe strada Korolenko: „Omul se întărește, gropile rămân”

27 aprilie 2018, ora 19:12

Acum, craterul este marcat cu câteva crengi, iar șoferii trebuie să-l ocolească. Cei care locuiesc în zonă sunt supărați și spun că toate relele se trag de la proasta gestionare a treburilor publice.

„Mă rog și eu bunului Dumnezeu poate a veni un gospodar în orașul acesta. Noi votăm toată viața, dar dacă omul se întărește gropile rămân.”

„De râsul lumii, așa conducere avem.”

Același tablou stradal l-am găsit astăzi și pe strada Gheorghe Asachi. „Această groapă este aici deja al treilea an. Eu nu o dată am astupat-o cu niște pietre care și acum pot fi văzute. Cum poate să fie așa o groapă de mare aici? În primul rând îi stropește pe toți.”

„Ei intră la putere numai pentru ei.”

Contactat astăzi de TV8, șeful întreprinderii municipale responsabile, Adrian Boldurescu, a spus că este într-o ședință și nu ne poate oferi comentarii. În Chișinău apar periodic astfel de gropi, iar autoritățile dau vina de calitatea comunicațiilor subterane și pe apele pluviale.

Reporter: Carolina Russu
Operator: Vlad Coroban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram