(video) Andres Iniesta și-a anunțat plecarea de la Barcelona. A câștigat 9 titluri în La Liga, 6 Cupe ale Spaniei și 4 cupe ale Ligii Campionilor

Iniesta dțsgdrrg

Andres Iniesta a anunţat azi, că la sfârșitul acestui sezon, pleacă de la echipa FC Barcelona. Andres Iniesta este legitimat la echipa catalană de la vârsta de 12 ani. Iniesta va semna un nou contract de 3 ani cu o echipa din campionatul Chinei.

Iniesta joacă la FC Barcelona din 1996. A debutat la prima echipă, în sezonul 2002-2003, iar primul său titlu de campion la cucerit în 2004-2005. În sezonul următor, a cucerit un nou titlu, dar şi UEFA Champions League, scrie digisport.ro.

În cariera sa de jucător la FC Barcelona, Iniesta a cucerit: 8 titluri în La Liga, dar în următorul meci îl poate lua pe al 9-lea, 6 Cupe ale Spaniei și 4 Ligi ale Campionilor.

Totodată, Iniesta este cel mai titrat jucător spaniol. Pe lângă trofeele de la Barcelona, Iniesta a câștigat cu naționala Spaniei, titlul mondial în 2010 și de două ori pe cel european, în 2008 și 2012.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente