13:31:02 19.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // A fost batjocorită pentru pielea închisă la culoare, dar …

Monden 26.04.2018 17:06 Vizualizări3722 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // A fost batjocorită pentru pielea închisă la culoare, dar … sursa: tabu.ro


Nyakim Gatwech este un model sudano-american. Are doar 25 de ani și lumea deja i se așterne la picioare. Dar faima și-a construit-o cu sudoarea frunții, fiind adesea hărțuită din cauza culorii pielii sale.

Încă din liceu, tânăra, care s-a stabilit în Minnesota, Statele Unite, a fost agresată constant. Nyakim Gatwech cu greu a văzut cât de frumoasă e, din cauza batjocorii. Acum modelul de succes inspiră mii de oameni pe Instagram. Care e secretul ei? Iubirea de sine, acesta e secretul succesului ei.

„Este nevoie de timp ca să te iubești pentru ceea ce ești. Fii încrezător în orice situație. Dacă te iubești, ceilalți vor vedea lucrul ăsta. Astfel vei străluci și apoi nu vor avea de ales decât să te accepte sau să plece”, a spus Nyakim.

De multe ori, Nyakim credea că nu poate să-și urmeze visele. Și au existat adesea persoane care i-au spus că nu va ajunge model de renume. Ea a povestit o experiență pe care a trăit-o într-un taxi, când șoferul a luat-o peste picior și a întrebat-o dacă ar avea curaj să-și albească pielea pentru 10.000 de dolari. Tânăra sudaneză i-a răspuns mai în glumă mai în serios, râzând: „Consider că pielea mea este o binecuvântare”.

Nyakim și-a împărtășit experiența pe Instagram. Era copleșită de răspunsuri pozitive. Oamenii au început să o numească „Regina întunericului”, datorită pielii sale negre. „Sunt obișnuită cu oamenii care îmi adresează cele mai prostești întrebări despre pielea mea”, a declarat Nyakim pentru Cosmopolitan.

Nyakim, care este, de asemenea, profesor cu jumătate de normă, a cunoscut succesul în modeling apărând pe coperțile revistelor, precum și în campanii pentru Aldo și Calvin Klein. Dar cel mai important lucru pentru Nyakim este că ea a devenit o femeie independentă plină de încredere în sine.

După ce a emigrat din Sudan, modelul de culoare își trăiește visul american. Ani de zile a fost victima hărțuirii și a rasismului, iar Nyakim luase în considerare să-și albească pielea. Dar modellingul i-a redat încrederea pe care orice tânără aspirantă și-o dorește într-o țară în care diversitatea e un principiu național.



Sursa: tabu.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md