16:10:53 16.04.2024
Stiri

Simona Halep, așa cum n-ai văzut-o niciodată! A pozat pentru o revistă de modă celebră

Monden 26.04.2018 17:30 Vizualizări2436 Autor: Ziarul National


Simona Halep, așa cum n-ai văzut-o niciodată! A pozat pentru o revistă de modă celebră sursa: digsport.ro

SIMONA HALEP ELLE / „Nu, chiar nu mi-ar plăcea să fac aşa ceva”, a răspuns Simona Halep fără să stea prea mult pe gânduri atunci când a fost întrebată dacă ar accepta să apară într-un pictorial numai în costum de baie, așa cum au făcut Maria Sharapova, Eugenie Bouchard, Caroline Wozniacki, Elina Svitolina, Sloane Stephens, Agnieszka Radwanska sau Dominika Cibulkova.

Liderul WTA a acceptat însă să participe la o ședință foto pentru celebra revistă de modă Elle. Pozele vor apărea în numărul din luna mai al celei mai vândute reviste de acest gen din lume, dar sunt extrem de cuminți, așa cum era de așteptat.

Într-un articol publicat pe site-ul revistei apar și mai multe declarații ale sportivei noastre, care a povestit că în copilărie a fost o persoană timidă. „Nu știu exact ce vârstă aveam, mergeam la turnee și îmi era rușine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid”, a dezvăluit Simona.

„Diferența se vedea în atitudine, fetele care veneau din țări mai mari erau cu mai multă încredere, mult mai relaxate și obișnuite cu tot felul de lucruri. Fiind la început, eu eram mai reținută și mi-a luat ceva timp să mă dezgheț”, a mai spus actualul lider al ierarhiei mondiale.

Lucrurile s-au schimbat însă pentru jucătoarea născută la Constanța. A ajuns cea mai bună jucătoare a lumii și unul dintre cei mai importanți ambasadori ai României peste hotare.

„Mă maturizez și eu, nu mai sunt copil. Am 26 de ani și am trecut prin multe în toți acești ani. Mă simt pregătită pentru viață. Mi-a crescut încrederea în mine, de aceea am început să fiu altfel. Toți ne schimbăm odată cu trecerea anilor. Nu am cum să rămân la fel ca acum câțiva ani, mai ales că sunt foarte dornică să învăț. Mereu am știut ce vreau să spun, am știut ce vreau în viață, dar nu stăteam prea bine la partea de comunicare. Acum îmi este mai ușor și încerc să fiu și mai bine. Până la urmă, sensul vieții este să vezi cât de bun poți fi la toate capitolele”, a mai precizat Simona Halep în interviul acordat pentru revista Elle.



Sursa: digisport.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md