(video) Două schimbări nevoite pentru Bayern Munchen. Asensio marchează golul victorie pentru galactici

sdvjlnsdkjv
Foto: digisport.ro

Cea de-a doua semifinală a Ligii Campionilor din acest sezon este un clasic al fotbalului european. Bayern şi Real Madrid sunt echipele care s-au întâlnit cel mai des în Europa, dar şi în această fază a competiţiei.

Actuala campioană a Europei şi proaspăta câştigătoare a Bundesligii sunt adversare pentru a şaptea oară în semifinalele Ligii Campionilor, iar spaniolii s-au calificat de patru ori până acum, inclusiv în ultimele două „duble”. Totodată, Bayern şi Real se vor întâlni pentru a 25-a şi a 26-a oară în cupele europene. În Liga Campionilor, au fost adversare de 18 ori. De-a lungul timpului, nu au lipsit incidentele.

Joshua Kimmich deschide scorul cu un șut din interiorul careului, lateral dreapta, după o pasă a lui James Rodriguez. Marcelo prinde un șut cu stângul din afara careului și-l surprinde pe Ulreich. Este al treilea gol pentru fundașul stânga brazilian în acest sezon european. Asensio marchează după un contraatac și a adus echipa din Madrid în avantaj. Vezi rezumatul mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente