/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Spania: O demnitară a demisionat după ce a apărut o înregistrare ce ar arăta-o când fura o cremă anti-îmbătrânire

missing
25 aprilie 2018, ora 17:23

Madridul este fieful Partidului Popular al premierului Mariano Rajoy, dar se află sub presiune din partea formațiunii Ciudadanos, care stă acum mai bine în sondaje după scandaluri de corupție și după criza regiunii catalane.

O înregistrare a unei camere de supraveghere, publicată de ziarul OK Diario miercuri, o arată pe Cifuentes cum își golește geanta în fața paznicului de la un supermarket. după ce a fost acuzată că a furat o cremă anti-îmbătrânire.

Cifuentes, 53 de ani, a spus înainte de a-și da demisia că însușirea acelei creme, în valoare de 40 de euro, a fost o ”eroare involuntară”. Ea fost liberă să plece după ce a plătit crema.

Scandalul masterului a izbucnit luna trecută după ce siteul de știri eldiario.es a prezentat o serie de nereguli în privind obținerea acestei titulaturi. Eldiario.es o acuză că nu a făcut nicio lucrare și că nu a mers la niciun examen.

Cifuentes a negat că ar fi făcut ceva greșit sau că ar fi beneficiat de un tratament preferențial, a amenințat cu tribunalul și a publicat o copie a diplomei obținute.

Demisia ei este o lovitură pentru Partidul Popular pentru că mulți o considerau un posibil lider viitor al formațiunii, fiind dintr-o generașie diferită, neafectată de fostele scandaluri de corupție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram