(foto) Emoții, conflicte și sentimente exprimate „fără cuvinte”. Teatrul-Studio de Improvizaţie ZaO vă invită la spectacolul impro-dramă „Pastorală”

collage

Teatrul-Studio de Improvizație ZaO prezintă un proiect nou „Pastorală”, ca de obicei, fără cuvinte. Evenimentul se va desfășura pe 28 şi 29 aprilie, la ora 16.00, la Cocoșul Roșu, de pe str. Sciusev 79.

Întrarea costă 30 de lei, doar după înscriere. Biletele le puteți rezerva la numărul de telefon: 078280708.

pp

Ce este o idilă? Ce știm despre ea? O stare evazivă de fericire, care brusc capătă durată, devine viață.  Cu sau fără motiv cu cineva sau în singurătate. Brusc, nimerești în spațiul armoniei. Și înțelegi, că ea a existat mereu, și există tot atât de natural, ca și propriile mâini, spre exemplu. Idilă e un gen antic de literatură. În ea armonia are o trăsătură miraculoasă, de care azi ne amintim foarte rar.

more_1

E imposibil de distrus idila. Pot apărea neplăceri, catastrofe, dar în idilă armonia se restabilește. Și chiar dacă cineva a depus un efort, echilibrul oricum revine la alegere, în mod miraculos. Iată de ce în „Pastorală” conflictul nu reprezintă forța motrice principală. Principalul este mai degrabă contemplarea tainelor vieții, care se deschid în fața noastră în timpul jocului actoricesc. Una din posibilități e de a se deprinde din nou cu raiul.

more_6

Autorul proiectului şi regie: Vladimir Şimanschii

Actorii:Angela Enachi, Iulia Pînzari, Alexandr Voloşin, Andrei Şimanschii, Vladimir Şimanschii

more_3

more_7

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente