Campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, adversara celor de la FC Milsami Orhei în manşa a doua din turul secund al Ligii Campionilor, debutează de la ora 21:00 în noul sezon al Campionatului Bulgariei, în deplasare la Loveci, contra Litex, fosta adversară a lui FC Veris Chişinău în Liga Europa.

În cazul în care Milsami va reuşi să elimine Ludogoreţ, va juca în turul al treilea al Ligii Campionilor cu învingătoarea duelului dintre albanezii de la Skenderbeu şi nord-irlandezii de la Crusaders. În tur, albanezii s-au impus cu 4-1. Skenderbeu va debuta în noul sezon al Albaniei în data de 22 august, în deplasare, cu Vllaznia Shkodër. De cealaltă parte, Crusaders va debuta în prima ligă a Irlandei de Nord, în noua stagiune, la 8 august, cu o partidă pe teren propriu contra celor de la Portadown.

Rivala fotbaliştilor de la FC Dacia Chişinău, din manşa a doua al turului secund din Europa League, vice-campioana Slovaciei, MŠK Žilina, debutează mâine în noul sezon al Campionatului Slovaciei, în deplasarea de la Podbrezová. 

Adversara lupilor din turul trei UEFA Europa League, în cazul în care chişinăuienii vor trece de MŠK Žilina, formaţia ucraineană Vorskla Poltava a debutat în această seară în noul sezon al primei ligi din ţara vecină, terminând la egalitate, 1-1, pe teren propriu cu Volyn. Gazdele au marcat golul egalării cu nouă minute înainte de finalul meciului prin Anton Shynder.