14:31:53 28.03.2024
Stiri

AVERTISMENTUL DUR dat lui Putin de către un MINISTRU născut la Chișinău: Vom DISTRUGE orice sistem de apărare. Vom acţiona dacă...

Știri 25.04.2018 12:00 Vizualizări6217 Autor: Ziarul National


AVERTISMENTUL DUR dat lui Putin de către un MINISTRU născut la Chișinău: Vom DISTRUGE orice sistem de apărare. Vom acţiona dacă...

Avigdor Lieberman, ministrul israelian al Apărării, a avertizat, marţi, că ţara sa va distruge orice sistem antirachetă instalat de Rusia în Siria, dacă acestea vor ataca avioane israeliene, relatează site-ul agenţiei Anadolu, transmite mediafax.ro.

„Important pentru noi este ca armele defensive pe care ruşii le oferă Siriei să nu fie folosite împotriva noastră. Dacă vor fi folosite împotriva noastră, vom acţiona. Un lucru trebuie să fie clar: dacă cineva va trage în avioanele noastre, noi îi vom distruge”, a avertizat Lieberman, adăugând că ţara sa nu îşi doreşte o escaladare a tensiunilor cu Rusia.

Lieberman a precizat că Israelul nu se amestecă în afacerile interne ale Siriei, însă a atras atenţia că nu va permite Iranului să îşi consolideze poziţia din regiune.

Declaraţiile ministrului israelian, născut în R. Moldova, au fost făcute în contextul în care Moscova analizează posibilitatea de a livra sisteme de apărare antirachetă S-300 către Siria.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md