/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Sheriff Tiraspol a rămas fără antrenor. Robert Bordin și-a dat demisia

missing
25 aprilie 2018, ora 07:21

Italianul în vârstă de 53 de ani a preluat echipa în toamna anului 2016. Împreună cu formația tiraspoleană a cucerit două titluri, în Divizia Naționala, dar și o Cupa a Moldovei. De asemenea, tiraspolenii au acumulat nouă puncte în grupele Ligii Europa, fiind la un pas de calificarea în șaisprezecimile competiției.

Menționăm că, în decembrie anul trecut, Sheriff Tiraspol anunațase că Bordin și-a prelungit contractul cu clubul până la sfârşitul lui 2018.

Roberto Bordin în vârstă de 52 de ani a avut o carieră bogată de fotbalist. Acesta a fost legitimat la 11 cluburi din Serie A italiană printre care Parma, Atalanta sau Cesena, iar la Napoli a jucat peste o sută de meciuri în patru ani.

În calitate de antrenor Bordin a activat ca secund la Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, CFR Cluj şi Hellas Verona.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram