(video) Spectacol fotbalistic pe Anfield. Mohamed Salah reușește dubla și două pase decisive

vsvsd
Foto: digisport.ro

Startul semifinalelor UEFA Champions League se dă pe stadionul Anfield, echipa Liverpool întâlnește pe teren propriu echipa AS Roma din Italia. Acest meci reedita finala Cupei Campionilor Europeni din 1984.

Liverpool s-a calificat în semifinală după ce a reușit să învingă în ambele meciuri ale sferturilor, campioana Angliei Manchester City. AS Roma a reușit imposibilul în sferturi, după ce a eliminat echipa FC Barcelona, după ce catalanii s-au impus în primul meci cu scorul final de 3-1 pe Camp Nou.

Fostul jucător al Romei, Mohamed Salah, confirmă titlul de cel mai bun jucător din Premier League și înscrie primul gol cu un şut imparabil la vinclu. Al doilea gol a fost marcat în minutul 45, iar golul aparține din nou lui Salah care reușește dubla din prima repriză. Egipteanu nu a sărbătorit nici un gol marcat în poarta fostei sale echipe. După ce a marcat de două ori, Salah înscrie în cont și două pase decisive pentru Mane și Firmino care îți trec în cont câte un gol. Italienii reuşesc să reducă din diferenţă, prin Edin Dzeko. Perotti i-a readus pe italieni în joc, transformând sigur un penalty acordat după henţul lui Milner. Vezi rezumatul meciului mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente