/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/DOC/ Primarul de Orhei își finanțează singur partidul. Cel mai mare donator al Partidului Șor este compania Dufremol

missing
24 aprilie 2018, ora 18:14

Astfel, în primele trei luni ale anului compania Avantage SRL a donat partidului Șor 78 de mii de lei, iar Dufremol SRL două milioane 108 mii de lei.

Menționăm că, compania Dufremol, aparține președintelui Partidului Șor, Ilan Șor. Compania fiind cel mai mare operator Duty Free în Moldova. Magazinele companiei sunt amplasate la punctele vamale ale ţării, deasemenea în Aeroportul Chişinău.

Cea de a doua companie Avantage SRL este fondată de Ilan Șor și Dufremol SA, iar conducătorul SRL-ului este Șor Ilona. Compania activează în Chișinău și are drept domeniu de activitate este comerțul cu ridicata.

La capitolul cheltuieli, partidul a dat cei mai mulți bani, peste 700 de mii de lei, pentru presă și materiale promoționale. 674 de mii de lei s-au cheltuit pentru întreținerea sediilor, peste 200 de mii de lei pentru personal. Totodată, partidul a investit în bunuri mobile și imobile necesare activității partidului – 478 de mii de lei.

TV8 a scris și despre rapoartele financiare prezentate de partidele Socialiștilor, Democrat și Liberal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram