(VIDEO) „Fast and Furious 7″, pe locul al treilea dintre cele mai rentabile filme hollywoodiene

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Al șaptelea film din seria „Fast and Furious”, care a depășit încasări de 1,5 miliarde de dolari în toată lumea, este al treilea dintre cele mai rentabile pelicule realizate la Hollywood. Tot el a fost una din producțiile care au atins cel mai rapid de la lansare încasări de 1 miliard de dolari.

„Fast and Furious 7″ se află în prezent în urma celebrelor pelicule ale lui James Cameron, „Avatar” și „Titanic”, cele mai rentabile realizări ale celei de-a șaptea arte, cu încasări de 2,8 miliarde și, respectiv, 2,2 miliarde de dolari. Chiar dacă cele două filme par greu de detronat, acest lucru s-ar putea întâmpla odată cu lansarea continuărilor la „Avatar”, la care lucrează acum Cameron.

Imediat sub podium se află „Jurassic World”, cu 1,4 milioane de dolari încasări, iar la sfârșitul anului este așteptat „Star Wars 7″, care ar putea bulversa clasamentul.

Nimeni nu se îndoiește că emoția declanșată de moartea lui Paul Walker în timpul filmărilor a provocat un interes sporit pentru partea a șaptea și pentru serie în general. În prezent se pregătește ce-a de-a opta parte, a cărei acțiune va avea loc la New York și a cărei distribuție îi cuprinde pe Vin Diesel, Jason Statham și Dwayne Johnson. Lansarea filmului este programată în 2017. Pe generic s-ar putea să figureze și Cody, fratele lui Paul Walker. Participarea sa la filmări nu s-a confirmat încă, dar faptul că și-a dublat cu succes fratele în „Fast and Furious 7″ după moartea tragică a acestuia l-a apropiat de meseria de artist. Așa încât și în următoarea parte a seriei s-ar putea să îi fie atribuit un rol.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...