Demisia premierului armean în urma protestelor continue dă noi aripi opoziției de la Chișinău. „Le recomandăm să învețe din lecțiile altora”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Obținerea demisiei premierului Serj Sargsyan de către opoziția armeană, prin intermediul unor proteste continue de peste zece zile în Erevan și alte câteva mari orașe, dă noi aripi opoziției pro-europene de la Chișinău. Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a salutat demisia premierului Sargsyan, solidarizându-se, prin intermediul unei postări pe Facebook, cu opoziția și poporul armean.

„Apelul poporului armean a fost auzit, oamenii ridicându-se în masă împotriva unei guvernări anti-democratice! Ne solidarizăm cu opoziția și cu poporul armean, în speranța că ei vor ști mai bine să-și clădească un viitor democratic și european decât au făcut-o elitele politice de la noi după aprilie 2009”, a menționat liderul PAS în postarea sa pe pagina de Facebook.

Vedeți și: După 11 zile de proteste, fostul președinte armean Serj Sargsyan a renunțat la funcția de premier

Totodată, politiciana a transmis un mesaj „tuturor celor care încalcă principiile democratice”, recomandându-le să învețe din lecțiile altora „cât nu e târziu”. „Oamenii merită elite care asigură integritatea, libertatea și buna guvernare”, a mai scris Sandu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...