/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un moldovean, condamnat la 14 ani de închisoare în Rusia. A violat două tinere

missing
23 aprilie 2018, ora 08:07

În cadrul investigațiilor s-a constatat că, în seara zilei de 9 septembrie 2017, moldoveanul a sosit în orașul Otradnoye, cartierul Kirovsky, din regiunea Leningrad, unde a urmărit o studentă de 17 ani, a atacat-o, a bătut-o și amenințând-o cu un cuțit, a violat-o și a comis alte acțiuni sexuale cu caracter violent.

Ulterior, la o lună distanță, în seara zilei de 1 octombrie 2017, atacatorul a venit din nou la locul unde a comis anterior violul, pentru a comite o crimă similară. În noaptea de 2 octombrie, moldoveanul a atacat o fată de 16 ani, a târât-o în tufișuri, apoi, demonstrându-i cuțitul și amenințând-o cu moartea, a dus-o într-un loc retras în apropiere de râul Svyatka, unde și a violat-o.

Anterior, bărbatul a fost judecat pentru săvârșirea unor infracțiuni similare pe teritoriul regiunii Leningrad, a executat o pedeapsă în locuri de privațiune de libertate până în 2014, după care a fost deportat. La sosirea în Republica Moldova, violatorul și-a schimbat numele și s-a întors în Rusia.

Instanța l-a condamnat pe bărbat la 14 ani de închisoare într-o colonie de regim special. În același timp, instanța a decis să recupereze de la pârât compensarea daunelor morale cauzate de infracțiune în valoare de 1 milion de ruble.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram