(foto) Neymar a spus adio cârjelor. Când acesta va reveni pe teren

neymar-psg-toulouse
Foto: France 24

După ce a suferit o fractură la al cincilea metatarsian al piciorului drept, Neymar s-a operat pe 3 martie. Intervenţia chirurgicală a avut loc la Belo Horizont, după această operație fanii reprezentativei Braziliei s-au temut că atacantul nu va putea participa la Cupa Mondială

Recent,  Neymar a postat o fotografie în care păşeşte normal. Motiv de linişte atât pentru PSG, cât şi pentru echipa naţională a Braziliei. „Adio, cârje!”, a scris atacantul pe imagine scrie digisport.ro.

neymar
digisport.ro

Peste doar câteva zile, starul brazilian va reveni la antrenamente şi prezenţa sa la Cupa Mondială nu este pusă în pericol.

Pe 25 februarie, Neymar s-a accidentat singur și a ieșit pe targă în minutul 80 al derby-ului dintre PSG și Marseille. Starul brazilian a călcat greșit și și-a forțat glezna dreaptă în minutul 77 al partidei de la Paris.

Vicecampioana Franței conducea cu 3-0, în acel moment iar momentul s-a produs la o fază banală, aproape de mijlocul terenului. Decarul lui Emery a acuzat dureri mari şi a fost înlocuit imediat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente