/DOC/ Ce avere declară pentru 2017 câștigătoarea concursului pentru fotoliul de director-adjunct al CNA

21 aprilie 2018, ora 14:02

Ea are 37 de ani și este absolventă a facultăţii de drept economic a ULIM, are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenţei, este căsătorită şi are doi copii. În declarația de avere pentru 2017, Chireoglo declară un salariu de 229 976 de lei de la CNA. Soțul său a avut un salariu de 58 258 de lei, salariu încasat la SRL „Cargocentru”.

Tot anul trecut, de la zilele de naștere ale membrilor familiei, Chireoglo declară venituri de 13 mii de ei. Ea mai este proprietara unui teren de 6,9 ari a cărei valoare ar fi de aproximativ 85 de mii de lei. Familia nu deține nici un imobil, însă a două automobile: un Volvo XC 90 fabricat în 2005 cu o valoare declarată de nouă mii de euro și un Volkswagen Touran, cumpărat în 2013, fabricat în 2005, care ar valora 4 500 de euro.

Amintim că, în activitatea sa, directorul Centrului este asistat de doi adjuncţi. Prin urmare, va mai fi organizat un concurs pentru ocuparea celei de-a doua funcţie de vice-director. Potrivit Legii CNA, candidatul ales urmează să fie votat de Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram