Rockit Moldova 2018 – cei mai buni speakeri internaționali pe aceeași scenă, la Chișinău

Prima conferință regională de scară largă, Rockit Moldova 2018 a ajuns în acest an la cea de-a 7-a ediție și se va desfășura pe 27 aprilie la Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău. Evenimentul va reuni specialiști din domeniu, dar și cei mai inovativi tineri din Republica Moldova care vor pune inovația într-o lumină nouă și vor susține o serie de discursuri și workshop-uri bazate pe inovații și tehnologii, creativitate, comunicare, antreprenoriat și startup-uri.

Vezi în continuare cine sunt speakerii Rockit Moldova 2018 și ce subiecte vor aborda în cadrul discursurilor.

Lucian Despoiu – în prezent Fondator şi CEO al Majoritas, o companie intrenaţională specializată în tehnologie şi comunicare politică. Are o experiență de 15 ani în industria de marketing digital și peste 20 de campanii politice digitale desfășurate în întreaga lume.

Donie O’Sullivan – producător în echipa Social Discovery din New York. Actualmente deține funcția de crainic în edițiile de știri de la CNN. Înainte de activitatea sa la CNN, O’Sullivan a fost editor la agenția de știri Storyful în birourile din New York și Dublin, Irlanda. A lucrat anterior ca cercetător la Adunarea Irlandei de Nord din Belfast. O’Sullivan a absolvit Universitatea Queen din Belfast cu o diplomă de master în științe politice. La Chișinău, în cadrul Rockit Moldova 2018, O’Sullivan ne va vorbi despre știri false și troli, precum și despre noul ”câmp de luptă” în mass-media modernă.

Zaure Rozmat – în prezent CEO al proiectului media Steppe, din Kazahstan, care va împlini 2 ani de la înființare chiar pe 27 aprilie, ziua în care se va desfășura Rockit Moldova 2018. Zaure va povesti etapele creării unei afaceri media de succes și va împărtăși multe lucruri interesante din experiența sa în calitate de startuper și antreprenor.

David Timiș – membru activ al Global Shapers Community, o rețea condusă de tineri care sunt excepționali în ceea ce privește potențialul și realizările lor. David a fost numit „Young Leader of the Year” în România în 2016 și inclus în prestigioasa listă „30 Under 30” creată anual de revista Forbes, ca rezultat al muncii sale continue în promovarea educației, competențelor digitale și antreprenoriatului în rândul tinerilor.  

Călin Biriș – partener senior de afaceri la @Loopaa, un antrenor de succes și fondator al cursului Online Mastery Marketing – un program online complex în România, despre marketingul online.

Până în prezent, Călin Biriș a organizat peste 100 de ateliere tematice și a susținut mii de antreprenori și specialiști să-și îmbunătățească abilitățile în marketingul digital.

Dmitri Voloșin – fondatorul și directorul companiei “Simpals”, care deţine site-uri de succes. Dmitri este unul este unul dintre primii start-uperi din Moldova, autor şi susţinător al multor proiecte web de impact. La Rockit Moldova 2018, Dmitri Voloșin va vorbi despre etapele creării unui brand de succes.

Andrei Copots – director de creație și producător executiv în cadrul propriei case de producție Electric Sheep Film, la Kiev. Are 15 ani de experiență în publicitate în calitate de director de creație la McCann Erickson și Leo Burnett Ucraina, a câștigat numeroase premii locale și internaționale la festivaluri de publicitate precum Cannes Lions, Golden Drum, Epica, Kiaf, Effie și multe altele. În prezentarea sa de la Rockit ne va spune secretele lansării unei case de producție de succes.

Yaroslav Serdyuk – director strategic pe Blockchain în cadrul ageției Banda cu sediul în Kiev. Agenția a fost fondată în anul 2011 și a intrat de curând în top 5 agenții independente din lume, conform Effie Index.

Oleg Tomin – director creativ la BART și FINK. Profesor de specialitate, Oleg a decis totuși să activeze în sfera publicității, pentru că are o pasiune aparte pentru acest domeniu și a încercat toate dimensiunile acestei profesii – de la munca de design și până la strategii de comunicare. El susține că un proprietar al unei agenții de publicitate ar trebui să înțeleagă întregul mecanism de funcționare a afacerii sale pentru a putea comunica mai eficient cu toți membrii echipei. 

Oscar Knappers – fondator Rockstart, un antreprenor de succes și un celebru director de ziar. După ce a vândut afacerile sale din media (Emerce în 2001 și Bright în 2008), Oscar a fondat Rockstart în 2011. La IDG Kneppers a publicat MacWorld, a creat prima revistă olandeză din mediul online și a lansat un canal IT online Webwereld (1995).

Borys Musielak – co-fondator al Filmaster, un serviciu de personalizare achiziționat în 2015 de Samba TV, care va avea în curând o reprezentanță în Europa. Boris activează și în cadrul ReaktorWarsaw – un hub pentru startup-uri și la Startup Poland – o fundație care susține startup-urile poloneze. Înainte de a-și lansa propriile proiecte, Borys a lucrat în calitate de consultant, programator și lider de echipă în companii de top și corporații mari din Polonia (Empolis, eo Networks), Germania (CoCoNet) și Regatul Unit (Regulamentul financiar, Deutsche Bank). De asemenea, a fost desemnat de BRIEF drept unul dintre cei mai creativi 50 de întreprinzători polonezi.

Cristina Maxim – designer de pantofi celebru în România și fondator @Cristina Maxim. Este născută în Republica Moldova, dar activează în România, țara care a primit-o cu brațele deschise. Cristina Maxim este, de asemenea, creatorul unei colecții adorabile de genți de mână confecționate din piele naturală. La Rockit Moldova 2018, Cristina va prezenta un ghic de supraviețuire a unui startup.

Confrența regională Rockit Moldova a reunit pe parcursul celor 4 ani de la lansare peste 50 de experți de top în marketing, creativitate și tehnologii inovaționale. În baza unui studiu, conferința a fost recunoscută drept cel mai bine organizat și util eveniment din Republica Moldova, iar oportunitățile legate de inovațiile în domeniul tehnologiei și creativității sunt un argument în plus de a ramâne în țară pentru 48% din respondenți.

Mai multe detalii și informații poți găsi pe www.rockit.md.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.