(foto, video) Ce prejudicii materiale au adus incendiile produse la 20 aprilie în Capitală. Flăcările au cuprins o suprafață de peste 1.500 metri pătrați

Incendiu

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a fost alertat astăzi să intervină la două incendii care au avut loc în municipui. La Ora 12:06 un incendiu a izbucnit la Institutul de Zootehnie, iar la ora 13.15 un alt incendiu a izbucnit într-un bloc cu oficii și centru comercial.

 Incendiu de la Institutul de Zoologie

fxgnf
fxgnx
nfxgn
nxfgn
xfgnfg

În cazul incendiului produs pe str. Academiei nr.1  au fot antrenate 14 autospeciale de intervenție cu peste 100 de pompieri și salvatori. Ajunși la locul incendiului, pompierii au evacuat toate persoanele din interiorul clădirii și au stabilit că flăcările au cuprins o suprafață de peste 1000 metri pătrați  a acoperișului. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Incendiul a fost localizat la ora 13.20 de minute. Toate circumstanțele, cauza și prejudiciul urmează a fi stabilite ulterior. Mai multe detalii găsiți AICI.

Incendiu de la centrul comercial Lunedor

lunedor
lunedor1
lunedor2


Cel de al doilea Incendiu s-a produs pe str. Ismail nr. 89/1, iar la fața locului au fost antrenate 4 echipaje de intervenție. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit, focul fiind lichidat la ora 14.20 de minute. Potrivit primelor informații incendiul a afectat o suprafața de peste 500 metri pătrați a căptușelii de la acoperiș și a pereților laterali. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de către specialiștii IGSU. Mai multe detalii despre incendiu găsiți AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente