Îți dorești o adevărată stradă pietonală în Chișinău? Participă la lansarea proiectului #MiclePietonală – Actors of Urban Change

h

Cine își dorește o stradă pietonală în Chișinău? Cine își dorește o adevărată stradă pietonală în Chișinău? Dacă îți trec fluturași prin stomac atunci când îți imaginezi ceva frumos pentru Chișinău, înseamnă că ai spiritul necesar pentru un nou proiect pentru oraș. Dacă toate cele enunțate mai sus te caracterizează, atunci nu ezita să participi la lansarea proiectului #MiclePietonală – Actors of Urban Change.

„Așa suntem și noi, cei care inițiem un proiect participativ pentru dezvoltarea spațiilor urbane în Chișinău – cu spirit, cu idei năstrușnice și dornici de a crea ceva minunat alături de oameni minunați”, spun organizatorii.

Vineri, 20 aprilie, la orele 17.00 în fața Teatrului Luceafărul va avea loc lansarea proiectului „Veronica Micle – stradă pietonală”.

La eveniment veți afla ce înseamnă programul „Actors of Urban Change”, cum a ajuns echipa din Chișinău să fie printre alte 9 orașe din Europa (din 170!), care sunt ideile și propunerile acestora și cum vă puteți implica în acest proces.

Acest eveniment este organizat în cadrul programului Actors of Urban Change, finanțat de Robert Bosch Stiftung, implementat de e.V. MitOst.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente