/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Dragoste la hotar. Doi polițiști de frontieră, el din România și ea din Republica Moldova, și-au unit destinele

20 aprilie 2018, ora 07:50

S-au cunoscut acum doi ani, în data de 19 aprilie, ambii fiind parte a unei întâlniri de serviciu. Ea – agent principal Hăbășescu Mihaela, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Costești, iar el – agent-șef adjunct Marosac Vlad, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Stânca. Și de atunci sunt fericiți, îndrăgostiți și cu dorința de a forma o familie exemplu pentru multe generații.

Pe 19 aprilie 2018, la primăria Botoșani cei doi și-au jurat credință și iubire veșnică în fața ofițerului stării civile și în prezența celor mai apropiați. Colegii din Direcția regională Nord au fost alături și le-au transmis urările de „drum bun în viața de familie” și tradiționalul „Casă de piatră ”. Evenimentul a fost unul special, deoarece ambii polițiști de frontieră au ales să poarte uniformă.

Agent principal Hăbășescu Mihaela, în vârstă de 24 de ani, activează în Poliția de Frontieră din anul 2014, la funcția de subofițer superior al unității control al frontierei al SPF Costești al Direcției regionale Nord. Tânăra este absolventa Colegiului Național al Poliției de Frontieră din Ungheni. De baștină vine din satul Corlățeni, raionul Rîșcani.

Foto: Poliția de Frontieră

Foto: Poliția de Frontieră

Foto: Poliția de Frontieră

Foto: Poliția de Frontieră

Foto: Poliția de Frontieră

Foto: Poliția de Frontieră

Foto: Poliția de Frontieră

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram