/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Încă o ședință în dosarul magistratei Domnica Manole a fost amânată

missing
19 aprilie 2018, ora 17:59

Acesta a expediat o cerere în care a menționat că are nevoie să se consulte cu șefii de la CSM pentru a formula poziția instituției față de o situație invocată de avocatul judecătoarei. Astfel, ședința a fost amânată pentru săptămâna viitoare.

Domnica Manole s-a pomenit cu un dosar penal în vara anului 2016, după ce a obligat Comisia Electorală Centrală să inițieze un referendum republican. Anul trecut, în luna iulie, judecătoarea a fost eliberată din funcție în baza unui aviz eliberat de SIS, iar peste câteva luni Curtea Constituțională a stabilit că verificarea judecătorilor de către SIS contravine Constituției. Cu toate acestea, magistrata nu a fost restabilită în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram