Vrei să obții un efect uimitor investind un buget mic? Participă la un training și află totul despre Guerilla marketing

Пример партизанского маркетинга

Un val de vizitatori, sute de clienți noi, o ascensiune gigantică a vânzărilor, acesta este visul și dorința fiecărui afacerist. Cum să atragi atenția clienților în epoca informațiilor pe bandă rulantă fără să investești bugete de milioane? În ajutor vă sare guerilla marketing-ul.

Termenul de „guerilla marketing” (de la englezescul guerrilla marketing) a fost introdus în terminologie de renumitul PR specialist Jay Levinson în 1984. Anume atunci a văzut lumina tiparului cartea sa omonimă, în care autorul compara micile trupe de gherilă, slab înarmate, cu reprezentanții micului business, cărora le lipsește resursele financiare mari pentru publicitate și promovare de produs.

Dacă firma nu dispune de resurse financiare pentru începerea unei campanii publicitare de anvergură, Levinson propunea să fie inclusă creativitatea și să fie utilizați purtători alternativi de publicitate. Prin urmare, pot fi atrași clienți noi și crescute vânzările cu investiții bănești minimale.

Guerrilla marketing-ul este utilizat cu succes atât de micii antreprenori, cât și de jucătorii importanți de pe piață. Dacă în cazul micului business acest instrument este unica modalitate optimă, cel mijlociu îl folosește ca o completare a marketing-ului principal. Ce le revine companiilor mari? Ei câștigă atenția publicului țintă, care deja nu mai reacționează la publicitatea clasică.

Афиша первая ro

Alexandru Levitas – expertul nr. 1 în Guerilla Marketing – invită toți oamenii de afaceri, marketologii și managerii de publicitate la seminarul său cel mai renumit „Secretele creșterii profitului 2.0). Acesta va avea loc în Chișinău pe 3 mai. Ce veți afla nou?

Cum să uimiți prin publicitate și să primiți un flux constant de noi clienți

Cum să majorați circuitul într-o lună și să încheiați mai multe tranzacții.

Cum să mențineți atenția clienților permanenți de-a lungul mai multor ani, și multe altele.

Vreți să aflați mai multe detalii? Accesați pagina evenimentului sau sunați la telefonul +37367482067.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente