/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/FOTO/ Cine este tânăra care ne va reprezenta țara la Miss Culture Tourism World 2018

missing
19 aprilie 2018, ora 14:40

Lidia Cebotari a fost selectată să ne reprezinte în urma etapei naționale a concursului. Tânăra a absolvit facultate de Drept în cadrul ULIM și vrea să mai urmeze o facultate în acest an.

Frumoasa moldoveancă vorbește fluent în engleză, rusă și ucraineană și este pasionată de lectură, hipism, sport și modeling. Lidia urmează să își lanseze în timpul apropiat prima sa colecție vestimentari, însă își dorește și o carieră în domeniul juridic.

„Fiind prima mea experiență de acest gen, va fi o provocare pentru mine, având șansa de a învăța lucrui noi, de a-mi testa cunoștințele și de a acumula o experiență extrem de valoroasă. Responsabilitate pe care o am în acest moment promovând Moldova și turismul Moldovei în Ausitra, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podium”, a menționat Lidia

Concursul va avea loc pe 20 aprilie, iar în competiței vor fi prezente 22 de candidate din tot atâtea țări.

#inlove ? #jevelerydesing by @ekaterinaatasii ❤️

A post shared by Cebotari Lidia ♏️ (@lurryliduta) on

???

A post shared by Cebotari Lidia ♏️ (@lurryliduta) on

#showhermajesty? #unica.md?

A post shared by Cebotari Lidia ♏️ (@lurryliduta) on

Ochii sunt oglinda sufletului ?

A post shared by Cebotari Lidia ♏️ (@lurryliduta) on

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram