(foto) Cititorii au decis. Interpreta americană Pink a fost desemnată cel mai frumos om din lume, potrivit revistei People

59de7ff26d80adb51a8b58d9-750-563

Cântăreața americană Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People. Este pentru prima oară când Pink este onorată cu această distincție. „Este un model de viaţă care îmbină onestitatea şi încrederea”, a anunţat, miercuri, celebra revistă.

Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani, premiată cu Grammy, a pozat alături de cei doi copii ai ei, Jameson Moon, în vârstă de 15 luni, şi Willow Sage, în vârstă de 6 ani, pentru ediţia specială anuală a revistei People.

Anual, People publică o listă a oamenilor frumoşi din lume, iar, în 2018, printre aceştia se numără şi fosta actriţă americană Meghan Markle, care, pe 19 mai, se va căsători cu prinţul Harry al Marii Britanii.

Lista de anul acesta, care nu se bazează pe frumuseţea fizică, ci pe calităţi frumoase, precum forţa, umanitatea şi talentul, include peste 70 de vedete feminine, dar şi cinci bărbaţi. Printre acestea se numără starul serialului „Will & Grace” Megan Mullally, actriţa afro-americană Issa Rae, starul filmului „Wonder Woman” Gal Gadot şi campioana din lumea tenisului Serena Williams, notează mediafax.ro.

Până în prezent, actrița Julia Roberts deține recordul nominalizării la „Cel mai frumos om din lume”. Aceasta a obținut de cinci ori această distincție.

Top 100 cei mai frumoși oameni din lume se organizează începând cu anul 1990.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente