/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO. VIDEO/ Incendiu la o fabrică de mezeluri din Trușeni. Focul a cuprins 30% din acoperișul construcției

missing
19 aprilie 2018, ora 08:44

Apelul a fost recepționat de IGSU la ora 15.30 minute. La fața locului pentru localizarea și lichidarea focului au fost trimise două autospeciale de intervenție.

Ajunși pompierii au stabilit că focul a cuprins 30% din acoperișul construcției. Datorită intervenției prompte a salvatorilor, incendiul nu a obținut răspândire, fiind afectată dor suprafața acoperișului cuprins de flăcări inițial. În urma ardeii nimeni nu a avut de suferit.

Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență de la începutul anului în Republica Moldova au avut loc 504 incendii. Pompierii îndemnă oamenii să apeleze de urgență telefonul unic de apel 112 în situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram