Cetățenii se vor putea întâlni cu membrii Guvernului și alți funcționari publici în a treia zi de vineri a fiecărei luni

cms-image-000012908

În cadrul ședinței Guvernului din data de 18 aprilie a fost aprobată ziua de audienţă şi de întâlnire a membrilor Guvernului, a conducătorilor autorităților administrative centrale şi a funcționarilor publici de conducere de nivel superior din cadrul ministerelor cu cetăţenii.

Astfel, s-a stabilit, de regulă, a treia zi de vineri a fiecărei luni drept zi de audienţă şi de întâlnire cu cetăţenii în teritoriu a membrilor Guvernului, a conducătorilor autorităților administrative centrale și a funcționarilor publici de conducere de nivel superior din cadrul ministerelor. Membrii Guvernului pot fi însoțiți în cadrul vizitei de către conducătorii entităților din subordine.

Orarul audienţelor şi întâlnirilor în teritoriu va fi aprobat lunar de către Prim-ministru, în baza propunerilor membrilor Guvernului, conducătorilor autorităților publice centrale şi ale funcționarilor publici de conducere de nivel superior din cadrul ministerelor, care vor fi prezentate concomitent cu informaţiile despre audienţele şi întâlnirile precedente desfăşurate în teritoriu. Orarul va fi plasat pe pagina oficială a Guvernului cu 10 zile înainte de ziua stabilită pentru întâlnire.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente