15:42:40 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Silvia Radu a colectat cele 10 mii de SEMNĂTURI și merge să se înscrie în cursa electorală pentru municipiul Chișinău

Partide/Comunicate 18.04.2018 16:37 Vizualizări1339 Autor: Ziarul National
VIDEO // Silvia Radu a colectat cele 10 mii de SEMNĂTURI și merge să se înscrie în cursa electorală pentru municipiul Chișinău


Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a anunțat că a colectat deja cele 10 mii de semnături care-i permit înscrierea în cursa electorală pentru Primăria Chișinău.

„Astăzi, la ora 16:00, îmi voi depune candidatura pentru funcția de primar general al Chișinăului. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea și ați semnat pe listele de susținere. Acesta este primul pas pe care îl facem împreună pentru a continua lucrurile bune începute în această scurtă perioadă”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Silvia Radu a mai adăugat că „nu este doar candidatura mea, este candidatura noastră, a tuturor celor care iubim Chișinăul!”.

Amintim că Silvia Radu a anunțat că va fi candidat independent și a spus că-și dorește să continue activitatea în funcția de primar al capitalei.

Până acum, în cursa electorală pentru Primăria capitalei au fost înscriși șapte candidați - Reghina Apostolova, candidata Partidului Șor, Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal, Vasile Costiuc, candidatul Partidul „Democrația Acasă”, Andrei Năstase, candidatul comun al Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, Alexandr Roșco, candidatul Partidului „Casa Noastră-Moldova” și Victor Strătilă din partea Partidului Verde Ecologist.

La Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău și-au mai depus dosarele Alexanda Can din partea Partidului Național Liberal și Maxim Brăila de la Partidul Popular din Republica Moldova.

Intenția de a candida la Primăria Chișinău și-au mai anunțat-o Constantin Codreanu din partea Partidului Unității Naționale și independentul Sergiu Tofilat.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md