Vrei să fii un student informat? Participă la masa rotundă cu tema Adaptarea curriculumului la cerințele pieței de muncă

© Mihnea Ratte
Foto: © Mihnea Ratte

Reprezentanții instituțiilor de învățământ superior și mediu de specialitate sunt invitați la un eveniment unic, în cadrul căruia își pot prezenta programul de studii pe care îl oferă pentru viitori studenți. 

Scopul acestei campanii este de a informa câți mai mulți viitori studenți despre oportunitățile oferite de instituțiile superioare de învățământ precum și de cele medii de specialitate.

La data de 8 Mai, 2018, în incinta Summit Events (strada Tighina, 49/3), reprezentanți din diferite instituții sunt invitați la masa rotundă cu tema Adaptarea curriculumului la cerințele pieței de muncă, gazda evenimentului este expertul în management educațional – Gerard-Bob Earlie.

Evenimentul va consta dintr-o expoziție a instituțiilor – în cadrul acesteia reprezentanții își vor putea promova instituția cu ajutorul materialelor promoționale și campaniilor de informare pentru toți cei prezenți și un concert în cadrul căruia reprezentanții vor putea să prezinte partea artistică a instituției alături de alți artiști din Moldova.

Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente