/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

O întreagă familie s-a pornit pe jos și fără acte în Ucraina. Cum au fost prinși la frontieră

missing
18 aprilie 2018, ora 13:23

Ilegalitatea a fost înregistrată seara luni, 17 aprilie, patrula aflată în misiune a onbservat prezența unui grup de persoane, care grăbit înainta spre ieșirea din țară. La aproximativ 800 metri de linia de frontieră, pe direcția Palanca-Udobnoe, polițiștii de frontieră au acționat în vederea reținerii acestora.

Din primele cercetări și din declarațiile acestora s-a constatat că era vorba despre o familie de moldoveni – mama de 62 de ani și doi copii cu vârste de 34 și respectiv 31 de ani, toți originari din satul Cociulia, raionul Cantemir, dar de o perioadă lungă timp locuiau în Ucraina. Din grupul reținut făceau parte și doi cetățeni ucraineni de 45 și 34 de ani, locuitori ai satului Monași, regiunea Belgorod-Dnestrovsc.

În cadrul audierii, persoanele au comunicat unanim că în lipsa actelor de călătorie au recurs la trecerea ilegală a frontierei, prin ocolirea punctului de trecere din proximitate.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram