Recomandări #diez. O listă de evenimente la care să mergeți miercuri, 18 aprilie

pexels-photo-935789
Foto: vjapratama

Primăvara și-a intrat în drepturi, soarele este din ce în ce mai darnic în raze de soare și natura reînvie la viață. Dacă nu vrei să pierzi aceste momente frumoase, nu sta pe loc, #diez îți recomandă o serie de evenimente pentru a petrece cât mai bine o zi din mijlocul săptămânii.

# Lansarea filmului documentar „Unde mamele plâng”

Image may contain: plant and outdoor

În data de 18 aprilie, miercuri, ora 14.00, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, în colaborare cu Departamentul Radio și TV al Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat din Moldova, invită publicul la lansarea filmului documentar „Unde mamele plâng”. Autoarea este studenta anului III, Olesea Curagău. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook. 

# Rest of Europe

No automatic alt text available.

Rest of Europe face parte dintr-un proiect de colaborare între Schauspielhaus Graz și teatru-spălătorie. În Rest of Europe, piesă scrisă special pentru Schauspielhaus Graz, Nicoleta Esinencu face un bilanț al Europei de azi. Pornind de la Strasbourg, unde Maxim – un student moldovean – ajunge chelner în Parlamentul UE, continuă cu o serie de istorii personale conectate între ele reflectând contradicțiile între „ideea europeană” și realitățile cu care se confruntă oamenii. Evenimentul începe la ora 19:00, mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# JAZZ’n Chișinău International Festival | Ediția VI

Image may contain: text

JAZZ’n Chișinău International Festival, ediția VI, aduce spiritul jazz-ului autentic la Chișinău. În cele mai bune tradiții jazz-iste, JAZZ’n Chișinău International Festival, adună unii dintre cei mai tari jazz-mani mondiali la Chișinău. Îndrăgitul festival se va desfășura în perioada 17-19 aprilie, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, în fiecare zi de eveniment începând cu ora 19:00. Detalii găsești pe Facebook.

# Ask a Mom Offline

Image may contain: text

La FOLK’s Croissants, la ora 11:00 va avea loc un eveniment dedicat tuturor mămicilor, un offline al grupului Ask a Mom. Evenimentul este gratuit, prin urmare consumația va fi achitată de fiecare participantă în parte. Detalii urmăriți pe Facebook. 

# Păsări glorioase

Image may contain: text

Indiferent de vârsta pe care o ai, pasiunea pentru desene animate poate să persiste. Dacă îți place să le urmărești, potrivit pentru copilul din tine ar fi filmul animat „Păsări glorioase”. Acesta reprezintă o istorie plină de aventuri a două păsări, care nu au putut să zboare spre ţările calde. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente