(foto) Kama Sutra unui cuplu căsătorit. Ce pagini conține cel mai puțin erotic manual din lume

c1

Acest manual este numit cel mai puțin erotic din lume, chiar dacă ilustrațiile pe care le conține sunt realizate în stilul celor originale din Kama Sutra. Este vorba de un altfel de „Kama Sutra” – pentru cuplurile căsătorite.

Pozițiile îndrăgostiților și descrierile lor sunt mai diferite decât ceea ce conține cartea originală, dar sunt la fel de interesante, scrie webcultura.ro.

Vedeți și voi mai jos câteva pagini din The Married Kama Sutra, un manual realizat de umoristul Simon Rich și caricaturistul Farley Katz.

Kama-Sutra-1

Când femeia curăță o zonă din apropierea picioarelor bărbatului pentru a sugera că el ar trebuie să facă curățenie, se numește „poziția împunsăturii”.

Kama-Sutra-2

Când femeia are nevoie de ajutor la mutatul mobilei și nu îl roagă pe bărbat, dar, în schimb, îl angajează pe adolescentul din apropiere, iar adolescentul își dă jos tricoul în fața femeii, iar bărbatul o privește cum se uită la băiat cu o privire pe care el nu a mai văzut-o de ani buni, se numește „hipopotamul rănit”.

Kama-Sutra-3

Când bărbatul o sărută ușor pe femeie pe gât și femeia mângâie cu tandrețe pieptul bărbatului, iar în cameră se năpustește urlând copilul pentru că a auzit un zgomot înfricoșător sau alte prostii, se numește „conferința întreruptă”.

Kama-Sutra-4

Când bărbatul dă drumul unui vânt de față cu femeia fără ca măcar să își ceară scuze, se numește „schimbarea standardelor”.

Kama-Sutra-5

Când femeia intră în cameră, iar bărbatul își închide rapid laptopul pentru că se uita după fosta sa iubită pe Facebook, se numește „chemarea pe aproape”.

Kama-Sutra-6

Când bărbatul și femeia iau cina cu un alt cuplu căsătorit care care are probleme chiar mai mari decât ale lor, iar ei își strâng mâinile pe sub masă și se privesc unul pe celălalt zâmbind superior, se numește „păsărelele perverse”.

Kama-Sutra-8

Când femeia îi cere bărbatului să îi cumpere haine noi pentru că nu i-a mai cumpărat haine de noi de ani întregi, iar el privește îngrozit și încearcă să opună rezistență fizică în timp ce ea îl împinge în magazin, se numește „țapul îndărătnic”.

Kama-Sutra-9

Când copilul este la bunici, iar bărbatul și femeia și-au făcut planuri că vor ieși în oraș, dar în loc de aceasta decid să ia somnifere la 7:30 seara pentru că după ce tânjesc cu adevărat este dulcea eliberare a somnului, se numește „valsul trândăviei”.

Kama-Sutra-10

Când bărbatul e plecat cu alți bărbați la un meci, iar femeia, în absența lui, face o baie lungă și fierbinte și bea vin la cutie, se numește „un moment de liniște”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente