/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Publika TV a fost obligată să dezmintă o informație privind compania StarNet

missing
17 aprilie 2018, ora 15:01

Se întâmplă după ce la 26 mai 2014, reprezentantul CCA Marcel Oțel, a afirmat în cadrul unei emisiuni de la Publika TV că „Activitatea Companiei StarNet este ilegală din începutul anului 2011, atunci când CCA a retras autorizația de retransmisie de care dispunea”.

Potrivit StarNet, cele menționate de reprezentantul CCA au defăimat reputația profesională a companiei, iar în consecință aceasta a depus o acțiune civilă în instanță împotriva CCA privind apărarea reputației profesionale.

Marți, 17 aprilie, acțiunea civilă depusă de StarNet a fost admisă, CCA a fost obligată să dezmintă informația defăimătoarea și SRL „General Media Grup”, prin intermediul postului de televiziune Publika TV, a fost obligată să asigure difuzarea dezmințirii expuse de CCA.

P.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram