/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Doi moldoveni sunt suspectați că ar fi jefuit și omorât un bărbat în suburbia Parisului

15 aprilie 2018, ora 22:05

După ce fratele său nu a putut intra în contact cu bărbatul, acesta a chemat lăcătușul ca să deschidă ușa apartamentului aflat în centrul administrativ al cantonului Bagnolet.

Sursa menționează faptul că, în aceste apartamente au fost efectuate de curând reparații, iar Dahan a angajat pentru lucrări doi muncitori din Moldova.

Poliția suspectează că evreul a fost ucis ca urmare a unui jaf. Se presupune că nelegiuirea a fost făcută de cei doi rezidenți ai Moldovei. Unul dintre ei a fost reținut. Oamenii legii sunt în căutarea și celui de-al al doilea suspect.

Alarma privind dispariția bărbatului a fost dată de soția sa, care este însărcinată. Aceasta i-a cerut fratelui victimei să-l caute pe soțul ei, după ce acesta nu s-a întors acasă.

Forțele de ordine franceze au menționat că a dispărut și mașina bărbatului și mai multe ceasuri de mână scumpe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram