/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Câți bani urma să primească un tânăr pentru traversarea ilegală a Prutului cu patru colete de țigări

15 aprilie 2018, ora 12:19

Acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră de la Lopatnic au deconspirat un bărbat care se îndrepta către râul Prut, iar la aproximativ 200 de metri a staționat lângă o glugă de strujeni. O perioadă de timp acțiunile acestuia au fost monitorizate și în momentul când a împrăștiat strujenii, cu scop de a căra patru colete ascunse, s-au întreprins măsurile de reținere al acestuia. La fața locului a fost legitimat un moldovean de 25 de ani, locuitor al raionului Briceni.

Acesta din start și-a recunoscut vina și intențiile sale de a transporta 2.000 de pachete de țigări marca Ritm până pe malul Prutului. Acesta a relatat cum a fost convins de un necunoscut, cetățean român, să recurgă la această faptă ilegală. Rolul său era să ducă țigările până pe malul Prutului și de acolo, o persoană din România să le preia pe celălalt mal. Serviciile sale urmau să fie plătite cu 250 de euro.

Tânărul moldovean nu este la prima abatere de la lege, acesta fiind documentat în 2013 pentru aceeași infracțiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram