/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

ANSA vine cu recomandări pentru moldovenii care fac mese la cimitir

missing
14 aprilie 2018, ora 16:08

– Intuind organizarea meselor de pomenire la cimitire, la aer liber, este recomandat să vă abțineți de la folosirea produselor și bucatelor gata, ușor perisabile, care pot să se altereze în scurt timp în aer liber si la temperaturi ridicate.

– Nu consumați alimente și bucate gata, de proveniență dubioasă sau fără acte de proveniență.

– În procesul de preparare a bucatelor în condiții casnice utilizați numai alimente proaspete procurate din locuri autorizate si însoțite de certificate ce ar confirma originea și proveniența lor.

– Carnea şi ouăle trebuie preparate termic foarte bine după ce au stat mai multe zile în frigider, iar alimentele decongelate trebuie gătite imediat.

– Acoperiți cu capace toate vasele cu mâncare gătită, astfel alimentele sunt ferite de alte produse și obiecte străine, care pot cădea în ea.

– Respectați normele sanitare și de igienă personală in timpul consumului alimentelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram