/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Vinul Moldovei – „oaspete de onoare” la o expoziție internațională în Elveția

missing
14 aprilie 2018, ora 13:09

13 producători autohtoni de vinuri, uniți sub brandul național vinicol „Vinul Moldovei”, vor reprezenta țara noastră la eveniment: „Gitana”, „Agrici.Wine”, „Maurt”, „Pelican negru”, „Timbrus”, „Cimișlia Wineries”, „Bostavan”, „Purcari”, „Vinăria din Vale”, „Doina Vin”, „EtCetera”, „Fautor”, „Asconi” și „Cricova”. Vinificatorii își vor expune cele mai reprezentative produse, de o calitate ireproșabilă, la standul „Wine of Moldova”, instalat pe o suprafață de 162 m2.

Pe lângă vinurile excepționale, Moldova va prezenta oferta turistică a țării noastre, inclusiv circuitele culturale, turismul rural și vitivinicol, dar și evenimentele care au potențial de a atrage turiștii străini. În acest scop, jumătate din standul țării noastre va fi amenajat în stilistica brandului turistic de țară „Pomul Vieții”, cu elemente ale campaniei internaționale de comunicare #BeOurGuest.

Tur-operatorii și ghizii profesioniști vor prezenta vizitatorilor destinațiile orientate spre turismul gastronomic și de aventură ușoară.

„Arvinis 2018”, aflat la a 23-a ediție, este un eveniment de anvergură, la care 200 de expozanți din 20 de țări de pe 5 continente vor expune peste 5000 de vinuri de calitate pe o suprafață de 5000 m2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram