Un tânăr din Moldova a fost rănit grav pe un câmp din Bistriţa de un alt conațional. Sănătatea victimei se află în afara pericolului

asasinat-targoviste-3

Un tânăr de 31 ani din Republica Moldova a fost găsit împușcat, sâmbătă dimineaţa, pe un câmp din localitatea bistriţeană Cepari. Acesta a fost rănit în zona superioară a corpului, în urma unui conflict spontan avut cu un alt cetăţean moldovean, care a fost arestat, ulterior, de poliție.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul rănit a fost găsit în jurul orei 4:00 dimineața, în locul numit „Pe sărata”, de către un bărbat care a alertat 112.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, echipajul care a intervenit la caz, a preluat pacientul cu plăgi împuşcate în membrele superioare, torace şi zona gâtului. Acesta a fost stabilizat, era conştient şi a fost transportat în UPU Bistriţa pentru investigaţii suplimentare, anunță stirileprotv.ro.

Poliţiştii au stabilit că rănile suferite prin împuşcare au survenit în urma unui conflict spontan cu un alt cetăţean moldovean, care a fugit de la faţa locului şi a fost prins câteva ore mai târziu în judeţul Maramureş.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente