#diez vă recomandă evenimente utile și distractive pentru ziua de sâmbătă, 14 aprilie

jonas-svidras-920×518

Cum poate să arate o zi de sâmbătă a unui om care stă plictisit acasă? Dacă îi cunoașteți îi puteți spune că în această zi, la Chișinău, vor avea loc multe activități interesante, printre care și acele selectate de echipa #diez. E cald și frumos afară, e un timp potrivit pentru a face cunoștință cu oameni.

#Premieră! Fotografii National Geographic vin în Moldova!

În premieră, o echipă de cinci fotografi de la National Geographic Society vine în Moldova pentru a instrui tinerii în istorii vizuale și educație mediatică prin imagini. Unul dintre fotografi, Matt Moyer, va avea o prezentare pe data de 14 aprilie, ora 13:00, în sala Imaginarium la Tekwill (str. Studenților 9/11, Universitatea Tehnică din Moldova, sectorul Râșcani, Chișinău).

În cadrul evenimentului, Matt Moyer va vorbi publicului larg despre experiența sa de fotojurnalist, despre taberele fotografice organizate de National Geographic în întreaga lume și importanța acestora pentru dezvoltarea unui spirit de analiză critică, despre organizarea în premieră a unei tabere similare în Moldova (orașul Soroca), despre arta fotografică și modalitățile de educație prin istorii vizuale.

La eveniment sunt invitați toți cei pasionați de fotografie și jurnalism. Intrarea este liberă. Pagina evenimentului aici.

#Free Trap Party

Trap – este o nouă direcție muzicală, care combină în sine beat-ul de bază trap, muzica electronică și hip-hop. Simțiți ritmul noilor inovații. Organizatorii vă garantează o seară pe cinste cu cele mai tari melodii, concursuri și bună dispoziție până în zori. Evenimentul va avea loc la MuzCafe Karaoke (str.Sarmizegetusa 18/5), cu începere cu ora 22:00.

#Concurs: Profesori ce Schimbă lumea

Se cunoaște că clasele unor profesori sunt mai putin dotate cu echipamente interactive și de aceea organizatorii vin cu un premiu cu care speră că vă va fi de folos. Pentru aceasta nu e nevoie de multe activități deoarece că majoritatea dintre  profesori sunt implicați într-un șir de activități extra-curriculare pe lângă orele de bază.

Tot ce aveți de făcut în cadrul acestui proiect e să împărtășească aceste experiențe cu toată comunitatea de profesori. Cele mai inspirate și frumoase activități vor fi apreciate și respectiv premiate. Participanții pot completa formularul pentru a putea participa. Pagina evenimentului aici.

#Maria Magdalena

Mary Magdalene este un portret autentic și uman al uneia dintre cele mai enigmatice și neînțelese figuri spirituale din istorie. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduiește că lumea se va schimba. Maria caută un nou mod de viață și o autenticitate care i se refuză de constrângerile rigide zilnice.

erg

#Weekend pre-party in Gazetto

În fiecare vineri și sâmbăta Cafe Gazetto se ascultă și se dansează doar sub cele mai cool piese. Aripile muzicii te vor duce în universul distracțiilor. Zbor ușor in WEEKEND. Localul se află pe strada Kiev 161. Party-ul se va începe la ora 20:00. Pagina evenimentului aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente