07:08:39 18.04.2024
Stiri

Năstase îl acuză pe Chirtoacă și, prin ricoșeu, pe Munteanu: „Se creează impresia că orașul a fost timp de zeci de ani guvernat de formă”

Partide/Comunicate 13.04.2018 16:30 Vizualizări1189 Autor: Ziarul National
Năstase îl acuză pe Chirtoacă și, prin ricoșeu, pe Munteanu: „Se creează impresia că orașul a fost timp de zeci de ani guvernat de formă” medianews.md


Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, candidatul formațiunii la funcția de primar general, a lansat un atac la adresa fostelor administrații municipale, inclusiv liberalul Dorin Chirtoacă.

Potrivit lui Năstase, municipiul Chișinău se află într-o stare deplorabilă, de parcă timp de zece ani a fost guvernat de formă.

„Calea Orheiului este una din arterele populare ale Chișinăului, iar Poșta Veche este un cartier colorat, în dezvoltare. Dar și problemele sunt pe potrivă, comune tuturor locuitorilor orașului nostru. Se creează impresia că orașul a fost timp de zeci de ani guvernat de formă, căci problemele nesoluționate se perindă de la o administrație la alta, crescând în proporții. Oamenii văd asta și își doresc o schimbare fundamentală a modului de administrare a treburilor publice, care să crească calitatea vieții noastre”, a declarat Năstase, în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din cartierul Poșta Veche.

În același context, Andrei Năstase a sugerat că oamenii își doresc administrație diferită de ceea ce au promovat în ultimii ani liberalii.

„Oamenii își doresc o altfel de administrație, eficientă, fără corupție și cu planuri concrete pentru viitor, drumuri calitative și trainice, confort în transportul public, locuri de muncă bine plătite, educație și servicii medicale de calitate, spații verzi și locuri de joacă curate și sigure pentru copii, iluminat pe străzi și între blocuri și multe altele”, a mai adăugat acesta, citat de medianews.md.

Amintim că, Andrei Năstase, va concura la alegerile din 20 mai, inclusiv cu Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal și un apropiat al lui Dorin Chirtoacă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md