(video) Unde-s tinerii. „Feminismul trebuie să fie filosofia oricui”. Cunoaște-o pe Diana Artiom, o tânără pasionată de domeniul IT

diana.artiom

Diana Artiom este o tânără din Moldova pasionată de domeniul IT. A îndrăgit obiectele reale încă din copilărie, atunci când și-a descoperit capacitățile pentru matematică și informatică. Ulterior, tânăra a mers la Universitatea Tehnică de Stat și acum este studentă la Filiera Anglifonă „Computer Science” (FAF).

Datorită participării active la o serie de hackathoane, pe parcursul anilor de studii, Diana a reușit să acumuleze multă experiență în domeniu. Primele proiecte în care a depus mult efort le mai ține minte și acum, printre acestea se numără: hackathonul EduSoft, Intershipul la Unifi, activitatea în calitate de mentoră la tabara de vară Girls Go IT și participarea la Huawei Seeds for the Future, care a avut loc la Shenzhen, China. Din fiecare experiență Diana a învățat multe lucruri noi, pe care cu drag le împărtășește tinerelor interesate de IT.

Tânăra are o lume interioară bogată, iar pe lângă visul de a devini cea mai bună în domeniu, aceasta crede că trebuie să inspire cât mai multe doamne și domnișoare să-i urmeze exemplul și să-și realizeze visurile.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente