/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Coșmarul prin care a trecut un tânăr. A fost dus pe malul unui iaz și amenințat cu înecul, dacă nu recunoaște o datorie inexistentă

13 aprilie 2018, ora 12:13

Astfel, s-a stabilit că suspecții prin şantaj şi cu aplicarea violenţei fizice, au extorcat de la un tânăr 20.000 de lei pentru o presupusă datorie.

La începutul lunii aprilie curent, victima cu vârsta de 23 ani, a fost urcată forţat într-un automobil şi transportat la un iaz din satul Naslavcea, unde, fiind ameninţat cu violenţă fizică şi înec, a fost impus să semneze o recipisă de recunoaştere a unei datorii inexistente de 20.000 lei, fiindu-i solicitată transmiterea banilor în termen de două săptămâni. De asemenea, victima a fost amenințată să nu se adreseze la organele de drept.

Astfel, la 12 aprilie 2018, în momentul primirii mijloacelor băneşti extorcate, doi dintre făptuitori au fost reţinuţi în flagrant delict.

În urma perchezițiilor asupra suspecților au fost depistate mijloacele băneşti în sumă de 10 000 lei, primiţi de la victimă sub controlul procurorilor şi ofiţerilor de poliţie.

La moment, cei doi bărbați sunt reținuți, dacă se vor dovedi vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 la 13 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram