/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/„Liniște electorală” la Bălți. Locuitorii sunt îngroziți de felul cum arată drumurile. „Toți promit că va fi bine și nimic bine nu este”

missing
12 aprilie 2018, ora 19:15

Dacă la Chișinău e forfotă mare pe la corturile candidaților la Primărie, pe străzile din Bălți dăinuie o liniște„electorală”. Nici țipenie de agent electoral care să împartă fluturași sau gazete electorale. În schimb, oameni nemulțumiți din cauza problemelor orașului găsești peste tot.

Of drumurile, nu vedeți cum sunt? Le-au făcut anul trecut și acum iar toate-s tare necalitative.”

Drumurile, în primul rând. Bulevardul Eminescu ar fi de dorit.”

Probleme sunt. Se rezolvă. Drumurile trebuie reparate. Cresc prețurile.”

– Care este cea mai mare problemă în Bălți?
– Nu este primar
.”

Drumurile. Problemele, desigur, la toți sunt la fel. Nu ne ajung salarii, pensii.”

Avem nevoie de primar. Avem nevoie de o conducere în oraș.”

Știu care sunt candidații, dar nu știu pentru cine să voteze. Unii nu mai cred în politicieni, alții spun că s-au săturat de conflictele dintre partide.

Nici nu știm pentru cine să votăm. Nici nu știm pentru cine. Toți promit că va fi bine și nimic bine nu este.”

Nu cred, îi mare între partide. Complicații. Fiecare se zbate pentru dânșii.”

Trebuie să alegem un primar bun, pentru că de el depinde foarte mult. Poate Usatîi, dar poate Grigorișin. Nu pot răspunde.”

Alegerile locale vor avea loc pe 20 mai. La Bălți, din partea „Partidului Nostru” va candida Nicolai Grigorișin, din partea Partidului Unității Naționale va participa – Sergiu Burlacu, iar din partea PSRM – Alexandru Usatîi. PPDA a propus-o pentru funcția de primar de Bălți pe președinta organizației teritoriale a partidului, Arina Spătaru, iar Boris Markoci va candida independent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram