‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
9.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVinul Moldovei „oaspete de onoare” al expoziției internaționale Arvinis din Elveția

Vinul Moldovei „oaspete de onoare” al expoziției internaționale Arvinis din Elveția

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Calitatea și caracterul unic al Vinului Moldovei continuă să câștige recunoaștere în cele mai înalte cercuri ale industriei vinicole la nivel internațional. În acest an, în premieră, „Wine of Moldova” a fost ales pentru a fi „oaspete de onoare” al celei mai mari expoziții vinicole din Elveția, „Arvinis 2018”, care se va desfășura la Montreux între 25 și 30 aprilie.

Prezența Republicii Moldova la Montreux este posibilă datorită suportului oferit de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO) și a partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Treisprezece producători autohtoni de vinuri, uniți sub brandul național vinicol „Vinul Moldovei”, vor reprezenta Republica Moldova la eveniment. Vinificatorii își vor expune cele mai reprezentative produse la standul „Wine of Moldova”, cu o suprafață de 162 metri pătrați.

În calitate de „oaspete de onoare” al evenimentului, „Wine of Moldova” se bucură de beneficii menite să popularizeze țara noastră drept producător de vinuri care merită a fi descoperite: promovare timp de 8 luni până la eveniment, un spațiu special pentru standul „Wine of Moldova” la un preț avantajos, precum și posibilitatea de a organiza evenimente tematice dedicate Vinului Moldovei.

Arvinis 2018, aflat la a 23-a ediție, este un eveniment de anvergură, la care 200 de expozanți din 20 de țări de pe 5 continente vor expune peste 5000 de vinuri de calitate pe o suprafață de 5000 m2. Evenimentul se desfășoară anual în orașul elvețian Montreux, pe malul lacului Leman, punând în valoare aspectele culturale și didactice ale domeniului vitivinicol. Expoziția este dedicată în special consumatorilor simpli (peste 80% dintre vizitatori), care își doresc să cunoască noutățile în materie de vinuri, să descopere noi produse și experiențe vinicole, dar și să deprindă arta de a alege, a degusta corect și a consuma responsabil vinurile de calitate.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›