/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Șor propune „businessmenilor” din Chișinău să-și doneze jumătate de averi: Nu trebuie să vă zgârciți! Bogații trebuie să se împartă cu sărăcii

missing
12 aprilie 2018, ora 14:52

Declarațiile au fost făcute astăzi, 12 aprilie, în cadrul prezentării programului electoral al Reghinei Apostolova, candidat la funcția de primar general de Chișinău din partea Partidului „ȘOR”.

„Dacă mai simplu prieteni, trebuie să vă împărțiți, minim cu jumătate din profitul Dvs, altfel nu vom reuși să rezolvăm nici jumătate din problemele elementare ale Chișinăului. Iar dacă mai pe larg, niciodată nu vom reuși să micșorăm prăpastia dintre cei săraci și bogați. Nu trebuie să vă zgârciți, dragi oameni de afaceri! Trebuie să recunoașteți că jumătate din veniturile Dvs. vă sunt de ajuns pentru viața cu care v-ați obișnuit. În ea nici măcar nu veți nevoit să modificați ceva. Știu despre ce vorbesc. Mai multe de jumătate din veniturile familiei mele le cheltuim pe dezvoltarea și sunt mândru de asta. Mizăm mult pe conștiința voastră. Într-un final, probabil și voi v-ați săturat să vă deplasați pe drumurile întunecate și sparte, să vedeți împrejur sărăcie și urâțenie. De ce să nu încercați să ajutați orașul și țara din propriul buzunar? După câștigarea primăriei de către candidatul nostru, (n.r Reghina Apostolova) cu cei care nu vor înțelege complexitatea problemelor, vom recurge la principiile armatei sovietice – Nu poți, te vom învăța. Nu vrei, te vom impune,” a declarat Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram